12.6 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Gradska uprava predlaže kreditno zaduženje grada Koprivnice od 40 milijuna kuna
G

Ne propustite

U gradu Koprivnici odlučili su realizirati proračunom planirano kreditno zaduženje. Riječ je o 40 milijuna kuna čiju je namjenu za Radio Dravu pojasnila pročelnica za financije i poticanje poduzetništva Jasmina Stričević:

– Ovo zaduženje je potrebno prioritetno zbog izgradnje palače pravde. Znate i sami da je uvjet dobivanja kompleksa vojarne bio izgradnja palače pravde u gradu Koprivnici. Sredstva u proračunu za investiciju od 32 milijuna je jako teško izdvojiti a da bi kvaliteta života ostala na koju smo naviknuti, morali smo nažalost dignuti taj kredit.

Preostalih 8 milijuna iz novog kredita bila bi inicijalna sredstva za uređenje sveučilišnog kampusa, kojega u gradu inače planiraju realizirati novcem iz evropskih fondova. Daju li vijećnici zeleno svjetlo, u što ne bi trebalo sumnjati, grad će od poslovne banke dići kredit s rokom otplate 7 godina i fiksnom kunskom kamatom od 6,5%, što financijski stručnjaci u ovom trenutku smatraju povoljnim aranžmanom.

izvor: Radio Drava

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×