23.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Svi prekršaji na broju

Pijan i bez vozačke vozio neregistriran automobil te sletio s ceste
P

Najveća koncentracija alkohola utvrđena je kod 23-godišnjeg vozača koji je upravljao neregistriranim osobnim automobilom, prije stjecanja prava na upravljanje vozilima B kategorije, pod utjecajem alkohola od 1,38 promila.

Ne propustite

Tijekom vikenda na području Policijske uprave koprivničko-križevačke zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.

Sve tri prometne izazvali su vozači pod utjecajem alkohola.

Najveća koncentracija alkohola u nadzoru prometa utvrđena je u petak u 7.45 sati na državnoj cesti broj 41 između Kloštra Vojakovačkog i Majurca. Vozač (30) je upravljao osobnim automobilom i to bez vozačke dozvole te pod utjecajem alkohola od 2,22 promila. Vozač je bio smješten je u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

U nadzoru prometa pod utjecajem alkohola zatečeno je pet mladih vozača, a najveća koncentracija alkohola utvrđena je kod 23-godišnjeg vozača. On je upravljao neregistriranim osobnim automobilom i to prije stjecanja prava na upravljanje vozilima B kategorije te još i pod utjecajem alkohola od 1,38 promila.

Ovaj mladi vozač nije prilagodio brzinu kretanja vozila kojim je upravljao karakteristikama i stanju kolnika, uslijed čega je došlo do slijetanja vozila sa kolnika.

Najveća brzina kretanja vozila u nadzoru prometa utvrđena je u subotu 15.10 sati u Glogovcu u Koprivničkoj ulici, kada se vozač osobnog automobila kretao brzinom od 109 kilometara na sat, na mjestu gdje je brzina ograničena na 50 kilometara na sat.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Loše prošao

Usamljeni 80-godišnjak javio se mladoj ženi na oglas za vezu, “izmuzli” su iz njega skoro 9000 eura

Jedan usamljeni 80-godišnjak postao je žrtvom prijevare nakon što se javio na oglas iza kojeg je stajao trojac s...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×