19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Vremenska prognoza

FOTO Hoće li nam kiša pokvariti i ostatak tjedna
F

Ne propustite

U novi radni tjedan ušli smo praćeni kišom, nižim temperaturama zraka i povremenim udarima sjeveroistočnog vjetra.

Nakon promjenjivog vremena koje nam je ovog vikenda donijelo i suha sunčana razdoblja, mnogi su u novi radni tjedan ušli bezvoljno. Svima nam je već dosta niskih temperatura i oborina, bilo u krutom ili tekućem stanju.

Za nešto ljepše vrijeme moramo se strpjeti još malo, krajem ponedjeljka i u utorak uz kišu moglo bi pasti i nešto snijega, ali moguća su i kratkotrajna sunčana razdoblja.

U srijedu i četvrtak očekuje nas oblačno vrijeme, dok će nas u petak za početak vikenda razveseliti vedro nebo. Temperaturni šokova ne bi trebalo biti, živa će u termometrima oscilirati između -5 stupnjeva noću i 5 stupnjeva danju.

Vikend pred nama također bi trebalo prevladavati stabilno vrijeme bez oborina, uz temperature do 5 stupnjeva i dovoljno sunčanih razdoblja za aktivnosti na otvorenom.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×