24.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 28. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Na bivšu i sina pucao je slikar Mato Toth
N

Ne propustite

Mato Toth (58), koprivnički slikar naive, uhićen je u petak, jer je iz puške pucao na bivšu suprugu (56) i sina (32), prenosi Podravski list. Ova se obiteljska drama odvila u obiteljskoj kući u ulici Andrije Hebranga, oko 16 sati. Toth se od supruge rastao prije više godina, no ostali su živjeti u istoj kući.

Kako piše Podravski, do pokušaja ubojstva je došlo nakon burne svađe, te je Toth uzeo pušku koju je nezakonito posjedovao te njome s verande, kroz staklena balkonska vrata pucao na bivšu i sina. No, dok je on ponovno punio pušku, dvoje napadnutih su se snašli, sin ga je uhvatio, a žena mu uzela pušku i pozvala policiju.

Toth je odmah priveden na ispitivanje te mu je oduzeta puška i osam metaka. Zbog sumnje u počinjnje kaznenog djela ubojstvo u pokušaju, protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu te je predan pritvorskom nadzorniku.

Susjedi su za Podravski list rekli kako je poznato da prodaju kuću, no da nisu znali da je vjerojatni sukob oko imovine tako ozbiljan.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

to su bili dani

ePODRAVINA FLASHBACK Svi su pjevali na Karaoke showu u Orinocu prije 16 godina

Bila je to noć za pamćenje, te davne 2008. godine. Na Karaoke showu u Orinocu nije bilo važno znate...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×