13.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

FOTO: Dan Grada programom čestitali vrtićanci, udruge, glazbenici
F

Ne propustite

U prepunoj dvorani Doma mladih Koprivnica, jučer su djeca iz Dječjeg vrtića Tratinčica, programom pod nazivom Koprivnica u srcu, čestitala rođendan svome gradu.

Dan grada obilježili su i polaznici Dječjeg vrtića Sv. Josip. Djeca su zajedno sa svojim odgajateljicama za svoje roditelje i uzvanike priredili prigodnu predstavu.

Koncert povodom Dana Grada upriličili su i članovi Udruge Allegro. Koncert je održan u atriju OŠ Antun Nemčić Gostovinski, a nastupali su učenici osnovne glazbene škole preko srednjoškolaca i studenta do profesora.

U punoj dvorani COOR Podravsko sunce održan je Recital Rukom u ruci, u organizaciji Udruge osoba s invaliditetom Bolje sutra Koprivnica. U programu recitala sudjelovali su i članovi Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Klub Latica, članovi Društva multiple skleroze Koprivničko-križevačke županije, članovi Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije, Udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije i Udruga samaca Koprivničko-križevačke županije.

U povodu Dana Grada Koprivnice, u Galeriji Koprivnica, u ponedjeljak je otvorena izložba slika i fotografija Zlatka Kuzlarića Atača i Miljenka Domijana. Izložbu nosi naziv Ljeto na sjećanje, a otovorila ju je čelnica grada Vesna Želježnjak. Izložba će biti otvorena do 5. prosinca.

foto: koprivnica.hr i koprivnica.net

{vsig}vijesti/11-2012/121106-dgk{/vsig}

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×