12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Subota na cestama

Vozači ni po cijenu zatvora ne mogu odoljeti alkoholu, kao ni bijegu s mjesta nesreće
V

Ne propustite

Zbog upravljanja osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,63 promila, određeno mu je zadržavanje od pet dana i predan je u bjelovarski zatvor.

Nakon prekjučerašneg privođenja alkoholiziranog vozača, jučer je na Prekršajni sud u Bjelovaru doveden još jedan.

Radi se o 40-godišnjaku koji je u 5 sati u Križevcima upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,63 promila. Određeno mu je zadržavanje od pet dana i predan je u bjelovarski zatvor.

Osim navedenog prekršaja, jučer su se na području Koprivničko-križevačke županije dogodile i dvije nesreće koje su rezultirale materijalnom štetom.

Oko 11.55 sati u Koprivnici, na parkiralištu u Ulici Mihovila Pavleka Miškine, radi nepropisne vožnje unazad osobni automobil udario je u parkirani. Vozač se samo odvezao s mjesta događaja, ali je naknadno pronađen.

Druga se nesreća dogodila u Erdovcu, naselju u sastavu Križevaca. Oko 16.40 sati na raskrižju lokalne i županijske ceste, radi nepoštivanja prednosti prolaska sudarila su se dva osobna automobila.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×