33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Policija pronašla krivca za krađu auta, provalu u drugi auto i trgovinu
P

Ne propustite

Đurđevačka je policija pronašla 29-godišneg počinitelja provala i krađa, koji je u istoj noći, 10. na 11. listopada, ukrao automobil, u drugi provalio, kao i u trgovinu iz koje nije ništa otuđio.

U Tratinskoj je ulici u Đurđevcu, iz dvorišta obiteljske kuće otuđio nezaključani osobni automobil Opel Corsa, koprivničkih reg. oznaka, oštetivši vlasnika za oko 12.000 kuna.

Također, tijekom 10./11. Iistopada, u Ulici Petra Preradovića u Đurđevcu je provalio u osobni automobil Opel Corsa iz kojeg je otuđio 9,5 kuna. Tijekom iste noći u Grkinskoj ulici provalio je u trgovinu mješovitom robom, odakle nije ništa otuđio jer je bio ometen uključenjem alarma.

Osumnjičenik je s područja Virovitičko–podravske županije, a zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Krađa i Teška krađa, protiv osumnjičenika će biti podnijeta  kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×