22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Utakmica sa Zagrebom bit će za Farmaceute ispit zrelosti
U

Ne propustite

Slaven Belupo u Zadru nije ispunio očekivanja. Ostao je bez ijednog boda, iako je prije odlaska priželjkivao pozitivan rezultat, odnosno barem neodlučeni rezultat.

Utakmica je za Koprivničance u Stanovima otišla u krivom pravcu već u prvom poluvremenu kada su domaćini dominirali travnjakom, postigli pogodak, što se na kraju pokazalo i konačnim ishodom.

Iako su farmaceuti u drugom dijelu igre bili bolja i opasnija momčad, još jednom je izostala realizacija njihovih prigoda i Zadrani su potpuno mirno utakmicu priveli kraju.

Nema dvojbe, da u posljednjih nekoliko kola Slaven Belupo ima velikih problema s postizanjem pogodaka, osobito kada ne igra Vugrinec, najuspješniji klupski strijelac.

Svjestan je toga i trener Ferenčina koji je nakon zadarskih izgubljenih bodova zavapio za učinkovitošću svojih napadača i najavio, da ih se neće dugo čekati i da će već u subotu protiv Zagreba morati pokazati koliko vrijede.

Jer, kako je istaknuo koprivnički stručnjak riječ o možda najvažnijoj jesenskoj utakmici u kojoj samo pobjeda farmaceutima osigurava ostanak u prvoj polovici ljestvice.

Kako će se sa Zagrebom u momčad vratiti Kokalović i oporavljeni Vugrinec za očekivati je, da će naša momčad izgledati znatno snažnije i kvalitetnije, te da će s „pjesnicima” iz Kranjčevićeve koje predvodi legendarni trener Ćiro Blažević pronaći put do pobjede, bez koje je već tri prvenstvena kola.

Slaven Belupo je nakon izgubljenog zadarskog izleta danas odradio prvi trening s kojim je krenuo prema utakmici sa Zagrebom od koje njegovi navijači i svi koji vole koprivničkog prvoligaša očekuju sva tri boda.

Izvor: NK Slaven Belupo

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×