18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Dan ružićastih majica

I mali Molvarci rekli ne nasilju
I

Ne propustite

Ove školske godine u Osnovna škola Molve po prvi puta priključila akciji Centra za edukaciju i prevenciju nasilja (CEPN) u obilježavanju Dana ružičastih majica.

Pokret koji je nastao u Kanadi kao poruka o važnosti tolerancije i nenasilničkog ponašanja poprimio je globalni karakter, a u Hrvatskoj se obilježava od 2014. godine.

Osnovna škola Molve obilježila ga je nošenjem ružičastih majica te slušanjem službene pjesme Život nije siv pod odmorima. Kako bi učenici bili bolje upoznati s obilježavanjem i simbolikom ružičastih majica, u ponedjeljak, 20. veljače, razrednici su na satu razrednika prikazali prezentaciju o Danu i razgovarali o vršnjačkom nasilju.

Dan ružičastih majica odlučili su obilježiti i učenici 3. i 4. razreda PŠ Medvedička, a pridružila im se i jedna prvašica i drugaš. Oni su obilježavanje povezali s Danom materinskog jezika te su na pano uz ružičastu majicu ispisali lijepe riječi, a ružne riječi su nabrojali uz riječ STOP.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

pomozimo

JOŠ MOŽETE GLASATI! “Radići” i učenici iz Sokolovca trebaju vaš “klik” do ponoći, pomozite im da opreme knjižnice!

Udruga "RTL pomaže djeci" oprema knjižnice osnovnih škola diljem Lijepe Naše! Tako su učenici iz Osnovne škole "Braća Radić" i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×