22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Sve im dao za 200 kuna

Vješti muljatori uvjerili muškarca da za njih podigne mobitel i ugovori pretplatu, no prevareni je imao nevjerojatnu sreću
V

Nasamareni muškarac bi vjerojatno shvatio da je prevaren kad bi mu počeli stizati pozamašni telefonski računi, a vjerojatno i ovrhe. No imao je sreće.

Ne propustite

Dvoje Zagrepčana, starih 30 i 27 godina, imaju nevjerojatan instinkt za pronalazak lakovjernih osoba te su tako uspjeli dobro nasamariti 47-godišnjaka iz Cubinca kraj Križevaca.

Oni su ga, vjerovali ili ne, uspjeli nagovoriti da na svoje ime podigne mobitel i ugovor o pretplati na godinu dana. Kao nagradu, obećali su mu 200 kuna, i naravno, da će oni plaćati račune.

Muškarac im je povjerovao te otišao u Križevce u poslovnicu telekomunikacijskog operatera, podigao mobitel, karticu i potpisao ugovor na svoje ime te sve to predao prevarantima koji su vani čekali i zadovoljno trljali ruke.

Dali su mu 200 kuna i stvar je bila riješena. Nasamareni muškarac bi vjerojatno shvatio da je prevaren kad bi mu počeli stizati pozamašni telefonski računi, a vjerojatno i ovrhe. No imao je sreće.

Samo sat vremena nakon toga, u redovnom nadzoru prometa, policija je zaustavila prevarante. Kako kažu iz policije, ovi su im muškarci od ranije poznati i policija je za njima tragala baš zbog ovakvih prekršaja prevare.

Uhićeni su, te su tijekom obrade pronađeni sporni papiri malo prije potpisanog ugovora, a protiv njih je podignuta prekršajna prijava.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×