14 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Dječak teško stradao pod autom, oživljavao ga heroj iz Glogovca
D

Ne propustite

Teška prometna nesreća dogodila se oko 17 sati u blizini benzinske postaje na ulazu u Štaglinec pokraj Koprivnice. Neslužbeno doznajemo da je teško ozlijeđen dječak starosti oko 10 godina. On je u mrklom mraku pretrčavao cestu, kada je njega naletio automobil marke Suzuki. Sreća da se u blizini našao heroj Dario Vrbanić iz  Glogovca, koji je u više navrata pomogao dječaku, reanimirajući ga. 

– Sjedio sam u kafiću na benzinskoj pumpi kada je, vrišteći kako se dogodila strašna nesreća, uletjelo nekoliko djece rukometaša iz Virovitice. Potrčao sam van i uz cestu vidio dvojicu dječaka kako plaču i očajnički traže pomoć te viču da dječak ne diše. Pokraj njih je ležalo beživotno tijelo nesretnog djeteta. Vidio sam da ne diše i počeo dječaku pružati umjetno disanje i reanimaciju nakon čega je prodisao, ispljunuo nešto krvi te natrag pao u nesvijest te prestao disati. Ponovio sam reanimaciju, nakon čega je dijete opet prodisalo pa sam ga okrenuo na bok, stavio svoju majicu pod glavu i čekao da stigne hitna pomoć – ispričao nam je junak cijele priče, Dario Vrbanić, mještanin iz Glogovca koji se srećom našao na pravom mjestu i bez ustručavanja pomogao nesretnom dječaku.

Dječak je hitno prevezen u koprivničku bolnicu gdje je operiran, te se sada nalazi na odjelu za intenzivnu njegu. Za sada nismo uspjeli dobiti informacije u kakvom je stanju.

Cesta je zbog policijskog uviđaja bila do 19 sati zatvorena za promet, a uviđaj još uvijek traje. Vozačica Suzukija bila je vidno u šoku, a policija je s njom obavila razgovor na mjestu događaja. 

S mjesta nesreće

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Prekrasna!

Sestra Andrea oduševila nas ružičastom haljinom i prekrasnim osmijehom

Danas se održao 7. kongres medicinski sestara u dvorani Domoljub. To je ujedno bila prilika da se medicinske sestre, primalje...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×