19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Hrvoje Šifkorn najbolji na turniru u Zagrebu
H

Ne propustite

Na turniru za starije juniore do 18 godina iz kalendara HTS-a održanog 5. i 6. siječnja u Zagrebu na terenima Teniskog kluba “Ponikve”, Hrvoje Šifkorn pobijedio je u četiri susreta i osvojio turnir.

Turnir je otvorio pobjedom u prvom kolu nad domaćim igračem Bornom Bartolovićem rezultatom 6/4, 6/1, u drugom kolu bio je bolji od još jednog domaćeg predstavnika, Ivana Levara sa 6/1, 6/4.

Lovro i MatijaU polufinalnom susretu nakon tri sata igre pobijedio je Filipa Pažina iz Virovitice rezultatom 6/1, 5/7,7/6, dok je u finalnom susretu pobijedio Libora Hrestaka iz Zagreba rezultatom 6/1, 6/4 i osvojio naslov pobjednika. Bravo Hrvoje!

Nastup na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske do 14 godina

Na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske za dječake do 14 godina održanom od 5. do 7. siječnja u Nacionalnom teniskom centru u Zagrebu, nastupili su i članovi TK Koprivnica, Lovro Živko i Matija Gašpari. Lovro je plasmanom na 20. mjestu na rang listi HTS-a izborio direktan plasman u glavni turnir, dok je matija svoju šansu tražio kroz kvalifikacije.

U prvom kolu kvalifikacija Matija je pobijedio Mihaela Martinčića iz zagrebačkih Ponikva rezultatom 6/3, 6/4, a u posljednjem je kolu za ulazak u glavni turnir poražen od Brune Jurića iz Vinkovaca u tri izjednačena seta rezultatom 6/7, 6/2, 4/6. Lovro je porazom u prvom kolu glavnog turnira od Borne Šeatovića iz Zagreba rezultatom 6/7, 1/6 završio svoj nastup na Državnom prvenstvu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×