22.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 1. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Muškarac s područja Đurđevca predao zavidnu kolekciju oružja i eksplozivnih sredstava
M

Ne propustite

Zahvaljujući građaninu s područja Đurđevca, policijska Uprava Koprivničko-križevačka jučer je zaprimila “lijepu zbirku” oružja i raznih eksplozivnih sredstava.

Naime, neimenovani gospodin jučer je dragovoljno odlučio predati ručni bacač raketa, malokalibarsku pušku, okvir automatske puške, osam ručnih bombi, 71 detonatorsku kapislu, 74 upaljača mina, 265 komada raznog streljiva, 0,5 kg crnog baruta i 16 komada ostalih eksplozivnih sredstava.

Odakle muškarcu ovoliki arsenal oružja pitanje je na koje nikada nećemo saznati odgovor, no u svakom slučaju, u policiji su pohvalili ovu dragovoljnu predaju jer je na taj način izbjegnuta prekršajna i kaznena sankcija, a također i možebitna tragedija koja se mogla dogoditi u budućnosti.

Policija poziva građane da se ugledaju na ovog đurđevčanina te da se pridruže akciji „Manje oružja – manje tragedija”.

– Upućujemo građane da sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva, već da želju za dragovoljnom predajom prijave na broj 192 i sačekaju dolazak osposobljenih policijskih službenika, koji će na dogovoreno mjesto doći u civilu i sa vozilima bez policijskih obilježja – upozorio je glasnogovornik Dražen Laljek.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Prometna nesreća

U prometnoj nesreći kojoj je kumovala brzina 29-godišnja putnica “izvukla deblji kraj”

Jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozlijede u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer u 13:20 u Rasinji. Iz Policijske...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×