24.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Uhvaćena dvojica Križevčana koji su operirali po radionama i krali vrijedan alat
U

Ne propustite

Križevački policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32 i 45-godišnjakom s križevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe i krađe.

Sumnja se da su osumnjičenici tijekom 22./23. prosinca prošle godine u Križevcima provalili u radionu i otuđili visokotlačni perač vrijedan 10.000 kuna.

Također, sumnja se da su u razdoblju od 20. do 22. prosinca u Križevcima iz skladišta otuđili dvije motorne pile, motornu kosilicu i dijelove malčera. Vlasnik je oštećen za oko 12 000 kuna.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Teška krađa i Krađa, protiv osumnjičenika je podnijeto posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.

Zaštitite se od provala i krađa iz kuća i drugih objekata

Kriminalci obično traže očite znakove odsutnosti vlasnika. Ako odlazite na duže vrijeme, kuću ili drugi objekt povjerite na čuvanje osobi od povjerenja. Ujedno, ugradite alarmne ili audiovizualne uređaje – upozorava policija.

Sve nepoznate osobe i vozila te sumnjive aktivnosti odmah dojavite policiji na broj 192.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Promjena vremena

Stiže moguća nepogoda, Podravinu i Prigorje čekaju pljuskovi i grmljavina – nadamo se bez tuče

Značajna promjena vremena, još jedna, je pred nama. Meteorolozi najavljuju kako nas sutra čeka zahlađenje, kiša, pljuskovi i grmljavina,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×