18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Slaven belupo - lokomotiva

Nastavlja se nogometno prvenstvo, dijelimo pet ulaznica za subotnju utakmicu Slavena i Lokomotive
N

Ne propustite

ePodravina za svoje vjerne čitatelje ima pet besplatnih karata, a njih ćemo podijeliti sretnicima koje izvučemo. Potrebno je popuniti prijavu i točno odgovori na nagradno pitanje koje se nalazi na kraju teksta.

Nakon reprezentativne stanke za vikend se nastavlja Prva HNL utakmicama 26. kola.

U subotu s početkom u 15 sati Slaven će na Gradskom stadionu u Koprivnici ugostiti zagrebačku Lokomotivu i tražiti prvu pobjedu u proljetnom dijelu natjecanja.

Slaven je trenutno peti na ljestvici dok Lokosi drže sedmu poziciju s tri boda manje od Slavena.

Podsjećamo sve navijače da se blagajne na dan utakmice otvaraju dva sata prije početka utakmice, a ulaznice se mogu kupiti samo uz predočenje osobne iskaznice. Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice.

ePodravina za svoje vjerne čitatelje ima pet besplatnih karata, a potrebno je popuniti prijavu i točno odgovoriti na nagradno pitanje koje se nalazi na kraju teksta.

Dobitnike besplatnih ulaznica objavit ćemo u petak popodne, a oni će svoje ulaznice moći podići na dan utakmice (1.4.) od 13. sati na blagajni1 na Gradskom stadionu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×