13.5 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Slaven danas s Vinogradarom, Čanađija izgubljen za Hajduk?
S

Ne propustite

Nogometaši Slavena Belupa odigrat će u srijedu prvu pripremnu utakmicu po povratku iz Antalyje.

Suparnik će im na igralištu s umjetnom travom Gradskog stadiona biti Vinogradar iz Mladine, devetoplasirana momčad Druge HNL. Utakmica počinje u 17 sati.

Loše vijesti za Slavenov stručni stožer stigle su iz Kostrene, gdje je U-19 reprezentacija Hrvatske u prijateljskoj utakmici odigrala 2:2 s Francuskom.

Naime, nakon 20 minuta iz igre je morao hrvatski kapetan Dario Čanađija, važni vezni igrač Farmaceuta. Prve informacije govore da je u pitanju ozljeda ligamenata skočnog zgloba, vjerojatno je riječ samo o istegnuću.

– Očekuje se da ću imati oko dva tjedna stanke – rekao je Čanađija, koji će po svemu sudeći propustiti prvu proljetnu utakmicu s Hajdukom u Koprivnici, a od ranije su ozlijeđena još dvojica zadnjih veznih, Ante Batarelo i Mario Gregurina.

Petar Brlek odigrao je vrlo dobro za U-19 vrstu te je asistirao za pogodak Ivančića za vodstvo od 2:1.

Dejan Glavica odigrao je 63 minute za U-23 reprezentaciju Hrvatske koja je u Puli izgubila od Nizozemske rezultatom 2:3.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Još je dobro i prošao

“Majstor” dobro proslavio Praznik rada! Sjeo za volan s više od 2 promila, ostao bez novaca i vozačke

Praznik rada učinio svoje i neki su se ipak previše opustili. U kasnim večernjim satima 1. svibnja zaustavljen je 35-godišnji...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×