33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Košarkaške vijesti: Dobra igra Koprivnice u porazu od Vindije
K

Ne propustite

Koprivnica je pod svojim koševima izgubila od Vindije 68:93. Dolaskom Ivandića Koprivnica je postala daleko kvalitetnija momčad nego prije, ali protiv jedne od najjačih momčadi lige nije se moglo.

Ipak, trener Boris Kapusta može biti zadovoljan prikazanom igrom, koja daje nadu da bi se u nastavku natjecanja uskoro moglo i do prvih bodova.

KOPRIVNICA: Ivandić 18, Horvat, Klačinski 3, Hrašćanec 8, Sikavica, Zlatar 15, Kovačić 2, Indir, Špiranec 7, Grbeš 4, Sabol 8, Šimunović 3. TRENER: Boris Kapusta.

LIGA M-18: Križevci nadmoćni

Koprivnička juniorska ekipa izgubila je protiv vodeće ekipe lige, juniora Križevaca, rezultatom 67:91. Teško je bilo i očekivati bolji rezultat u srazu sa najboljom ekipom lige koju predvodi bivši koprivnički igrač, Borna Kapusta. U drugoj četvrtini Križevčani su stvorili osjetnu prednost, a ostali dijelovi utakmice su bili ravnopravni. Kozulić, Hraščanec i Žaja su se isticali kod domaće ekipe, dok su kod gostiju svi bili ujednačeni.

PRIJATELJSKA: Dečki za četiri koša bolji od cura

U vrlo uzbudljivoj i do kraja neizvjesnoj utakmici između mlađih kadetkinja ŽKK Koprivnice i mlađih kadeta KK Koprivnice pobjedu odnosi muška ekipa, rezultatom 54:50. Na početku utakmice puno više i snažnije cure bolje otvaraju utakmicu pa do poluvremena odlaze na velikih 16 poena viška. Početkom drugog poluvremena muška ekipa mjenja taktiku i pokušava zonskim presingom na pola terena smanjiti veliku razliku što totalno zbunjuje cure čija se igra potpuno raspada. Dečki su preuzeli vodstvo koje su sačuvali do kraja utakmice. Glavni nositelj preokreta bio je Jurica Balaško koji trima vezanim tricama donosi preokret, dok je kod djevojaka jedino Mihalić bila raspoložena za igru.

LIGA M-12: Koprivnica slavila u Đurđevcu

Dječaci Koprivnice 1 na gostovanju u Đurđevcu su sigurnom igrom i bez većih poteškoća došli do još jedne prvenstvene pobjede. Koprivnica je svladala domaću Mladost 72:44 i tako učvrstila trenutno drugo mjesto na tablici. Jurica Balaško ubacio je čak 44 poena za dominantne goste iz Koprivnice.

Virovitičani prejaki

Najmlađi koprivnički košarkaši, ekipa Koprivnice 2 u košarkaškoj ligi dječaka do 12 godina prošlog vikenda ugostila je Viroviticu 1234. Gosti su iskusnija i dvije godine starija ekipa, te su pobijedili 57:45. No, Koprivnica 2 iz kola u kolo igra sve bolje, tako da se na utakmici vodila skoro ravnopravna borba. Kod domaćih istakao se Fabijanec, kojemu su se u ovoj utakmici dobrom igrom pridružili Slukić, Petričević i Benotić. Dečki su u prošlom kolu pobijedili ekipu Mladosti iz Đurđevca i odigrali zanimljive utakmice Studena školske košarkaške lige, tako da su sa velikim poletom ušli i u ovu utakmicu i unatoč porazu odlično odigrali.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×