18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Za svaku pohvalu // C&A moda trgovina donirala Dječjem vrtiću „Tratinčica“ 2500 eura
Z

Ne propustite

Da lijepe geste, unatoč ovim teškim vremenima, još uvijek postoje uvjerili su se danas u koprivničkom Dječjem vrtiću „Tratinčica”. Naime, upravo ovom dječjem vrtiću, C&A moda trgovina donirala je jutros 2500 eura.

Donacija je izvršena u skladu s poslovnom filozofijom koncerna ove tvrtke, a to je napomenula i voditeljica koprivničke poslovnice, Valerija Trnski.

– C&A Hrvatska pomaže u svom programu socijalnog angažmana razne dobrotvorne i humanitarne akcije. Povodom otvaranja svake poslovnice donira se određeni iznos na lokalnoj razini, najčešće to i jesu dječje akcije i s toga nam je drago da je ova donacija došla u prave ruke – rekla nam je Valerija Trnski.

Da je donacija zaista stigla u prave ruke, potvrdila je ravnateljica Dječjeg vrtića, Slavica Mihalec Kanižaj.

– Mi ćemo ovaj novac jako dobro iskoristiti. Evo, u ovom se objektu susrećemo s problemom prokišnjavanja i ovu donaciju ćemo iskoristiti za privremenu sanaciju jer dolazi proljeće, a samim time i nove kiše. Od srca se zahvaljujemo na donaciji od 2500 eura što zaista nije zanemariva cifra – zahvalila se u ime cijelog vrtića ravanteljica Mihalec Kanižaj.

Napomenimo kako je zadnju donaciju ovaj vrtić primio prije više od deset godina.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×