-1 C
Koprivnica
Petak, 22. studenoga 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Dani komunikacija u Rovinju

Podravkin Gammachef robot-kuhar pripremio bolji rižoto s kozicama, nego chef Mišel Tokić
P

tko je vještiji i čije je jelo ukusnije, imali su prilike ocijeniti medijski i komunikacijski stručnjaci koji su naslijepo kušali pripremljena jela. U ovom duelu, za nijansu bolji bio je rižoto koji je pripremao Gammachef.

Ne propustite

Na Danima komunikacija, najvećem domaćem festivalu industrije tržišnih komunikacija koji se održava u Rovinju, hranu za sudionike festivala danas je po prvi puta pripremao robot-kuhar, inovacija Podravke i Gammachefa.

U pripremi rižota s kozicama, robot kuhar natjecao se s pravim chefom Mišelom Tokićem, a tko je vještiji i čije je jelo ukusnije, imali su prilike ocijeniti medijski i komunikacijski stručnjaci koji su naslijepo kušali pripremljena jela. U ovom duelu, za nijansu bolji bio je rižoto koji je pripremao Gammachef.

Gammachef, čiji su idejni začetnici i osnivači Dražen Drnas i Đulijano Nola, razvio je inovativnu robotsku tehnologiju koja je u mogućnosti automatski skuhati obrok u jednom loncu. Kako su istaknuli, pokrenula ih je strast prema hrani i strast prema tehnologiji.

Podravkino predstavljanje Gammachefa na Danima komunikacija u Rovinj
Foto: Podravka

Tako je nastao robot-kuhar koji kuha jelo prema stvarnom, omiljenom receptu potpuno jednako kao što to činimo sami u svojim kuhinjama.

– Zadovoljstvo je, ali i obveza svih nas u Podravki, da uvijek budemo korak ispred kada govorimo o inovacijama. To smo bili s Vegetom i Coolinarikom, a sada smo s Gammachefom. Budućnost pripremanja i konzumiranja hrane globalni je izazov. Gammachef je upravo u tom segmentu ponudio inovaciju, što je Podravka prepoznala i partnerski uložila u projekt. Uključeni smo u razvoj sastojaka za pripremu jela u Gammachefu, a kroz Coolinariku i u stvaranje bogate baze digitalnih recepata za robota kuhara  – izjavila je Marinka Akrap, direktorica korporativnih i marketinških komunikacija Podravke.

Podravkino predstavljanje Gammachefa na Danima komunikacija u Rovinj
Foto: Podravka

Podravka i Gammachef nastavljaju raditi na usavršavanju modela robota kuhara, kako bi u što skorijem roku krenula i komercijalizacija proizvoda i njegov plasman na svjetsko tržište.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Najbolji od najboljih

Hrvatska sahara – Podravina adventure u velikom finalu izbora najboljih turističkih proizvoda

Proglašenje i dodjela nagrada u hrvatskom turizmu upravo se privodi kraju u sklopu Dana hrvatskog turizma u Opatiji, u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×