34.9 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Vozio „mrtav pijan“ // Odveden na otrježnjenje, uhićen i poslan na liječenje od ovisnosti o alkoholu
V

Ne propustite

Čak tri promila napuhao je 29-godišnji vozač, kojeg je policija zaustavila u subotu u noći u Koprivničkom Ivancu. Naravno, riječ je o rekorderu vikenda, a nakon što je zaustavljen, odveden je u policijsku postaju na otrježnjenje. Također, izrečena mu je posebna obaveza liječenja od ovisnosti o alkoholu.

Kažnjen je kaznom zatvora od 10 dana uvjetno na godinu dana i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od šest mjeseci.

Najveća prekoračena brzina izmjerena je također u subotu i to u Rasinji, gdje je neoprezni vozač vozio čak 36 km/h brže od dozvoljenog.

Neslavni su to rekorderi proteklog vikenda u kojem je evidentirano pet prometnih nesreća i 90 prometnih prekršaja. Jedna osoba teže je ozlijeđena u prometnoj nesreći, a u drugima je, na svu sreću, zabilježena samo materijalna šteta.

Iz prometa je isključeno 19 vozača i dva vozila, a osam vozača smješteno je u posebnu prostoriju do otrježnjenja. Njih dvojica potom su i uhićena, a jedan od njih je i nesretni „junak” s početka priče.

Tijekom cijelog prošlog tjedna policija je zabilježila devet prometnih nesreća, od čega dvije s ozlijeđenim osobama, a sedam s materijalnom štetom.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U Novigradu Podravskom

FOTO/VIDEO Predobri domaćini u Fijolici oduševili posjetitelje, Dan otvorenih vrata vrtića događaj je za 5!

U tijeku je proslava Dana otvorenih vrata Dječjeg vrtića Fijolica u Novigradu Podravskom. Odvija se u sklopu Dana općine...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×