12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Slaven belupo - istra 1961

Osvojite besplatne ulaznice za utakmicu Slavena u nedjelju
O

ePodravina vam i ovom prigodom poklanja pet puta po jednu ulaznicu za utakmicu za Slavena i Istre, a vi samo morate popuniti upitnik ispod teksta i odgovoriti na pitanje.

Ne propustite

U nedjelju, 7. svibnja, Slaven Belupo je na Gradskom stadionu u Koprivnici domaćin pulskoj Istri 1961 u sklopu 32. kola prvenstva MAXTv Prve lige. Utakmica je na rasporedu od 17 sati.

Nakon velike pobjede protiv Dinama i donešenog boda iz Splita u Slavenu vlada pozitivno ozračje i u preostalih pet kola cilj je osvojiti čim više bodova i peto mjesto na ljestvici.

ePodravina vam i ovom prigodom poklanja pet puta po jednu ulaznicu za utakmicu za utakmicu Slavena i Istre, a vi samo morate popuniti upitnik ispod teksta i odgovoriti na pitanje:

Tko je zabio pobjedonosni pogodak za Slaven protiv Dinama?

Za sve ostale posjetitelje blagajne se na dan utakmice otvaraju DVA SATA prije početka utakmice, a ulaznice se mogu kupiti samo uz predočenje osobne iskaznice.

Jedna osoba može kupiti 4 ulaznice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×