18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Izbor ljepote

FOTO/VIDEO Prekrasna Ivana Šignjar nova je Miss Koprivničko-križevačke županije
F

Ne propustite

Hrvatski dom u Križevcima bio je večeras središnje mjesto u sklopu izbora za Miss Koprivničko-križevačke županije.

Titulu najljepše misice Koprivničko-križevačke županije odnijela je Ivana Šignjar iz Šemovaca, za prvu pratilju izabrana je Daria Čolig iz Koprivnice , a druga pratilja je Ivona Petonjić iz Novigrada Podravskog.

Djevojke su nekoliko puta izlazile pred publiku, u prvom izlasku na pozornicu predstavile su se u majicama Koprivničko-križevačke županije, a kasnije u opuštenoj odjeći butika Showroom, večernjim haljinama i vjenčanicama N-ina Sposa te večernjim haljinama križevačke dizajnerice i vlasnice branda Agjamal Martine Kuntić.

Na samom početku programa prikazao se promotivni film županijske Turističke zajednice, a u sklopu programa nastupili su Športski plesni klub Ritam Koprivnica i Križevački udaraljkaši. U ocjenjivačkom žiriju sjedili su predstavnici organizatora i sponzora, župan Darko Koren, član Uprave za razvoj i marketing tvrtke Radnik Ivan Knok, direktorica županijskih izbora Miss Hrvatske i predsjednica ocjenjivačkog suda Iva Loparić Kontek i dr.

Program je vodio poznati komičar Zlatan Zuhrić Zuhra.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

pomozimo

JOŠ MOŽETE GLASATI! “Radići” i učenici iz Sokolovca trebaju vaš “klik” do ponoći, pomozite im da opreme knjižnice!

Udruga "RTL pomaže djeci" oprema knjižnice osnovnih škola diljem Lijepe Naše! Tako su učenici iz Osnovne škole "Braća Radić" i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×