25.2 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Alkoholni bijes

Pijani muškarac napravio kaos, vrijeđao goste, jednoga gušio, a okomio se i na konobaricu
P

No, vratio se oko 22.30 i ponovno želio piti. Konobarica ga je ponovno odbila, a on je ušao u prostor šanka i vrijeđao je.

Ne propustite

Jučer je pijani muškarac napravio pravi nered u ugostiteljskom objektu u Domžalskoj ulici u Koprivnici.

Na terasi tog objekta oko 19 sati 44-godišnjak s 2,07 promila u krvi bez povoda vrijeđao je ostale goste, a zatim je i fizički napao 35-godišnjaka, koji je također bio pod utjecajem alkohola od 2,33 promila.

Stariji muškarac je mlađega uhvatio za vrat i počeo gušiti i naguravati po terasi, no umiješao se treći gost koji ih je razdvojio. Pritom je napadač posrnuo i pao, udarivši glavom o zid.

To ga nije zaustavilo, ustao je i ušao u ugostiteljski objekt zahtijevajući od konobarice još alkohola. Ona ga je odbila pa je otišao.

No, vratio se oko 22.30 i ponovno želio piti. Konobarica ga je ponovno odbila, a on je ušao u prostor šanka i vrijeđao je. To nije upalilo, a nastavio je i uznemiravati ostale goste vikom i galamom.

Muškarac je na kraju doveden u posebne prostorije policijske postaje na otrježnjenje, a protiv njega će biti podignut optužni prijedlog prekršajnom sudu u Koprivnici.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modernizacija traje...

NOVI ŠOK IZ HŽ-a Zatvara se pruga Koprivnica – Križevci od 2. do 18. svibnja, objavili sve detalje – sretno!

Kako doznajemo, zbog nastavka radova, pruga državna granica – Botovo – Dugo Selo bit će zatvorena za promet između kolodvora Križevci i Koprivnica....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×