33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Sović: Mjesto nam je u samoj sredini ljestvice
S

Ne propustite

Nakon osvojenog boda u Zadru u Slavenu Belupu sada mirnije ulaze u samu završnicu prvenstva u kojoj ih u subotu na koprivničkom stadionu očekuje susret s već “otpisanim” Zagrebom i u posljednjem kolu s Interom u Zaprešiću.

– Jako dobro nam je “sjeo” neodlučeni ishod u Zadru gdje smo, iako bez šestorice standardnih igrača pokazali karakternu igru i zasluženo postigli pozitivan rezultat. Čestitam igračima na osvojenom bodu i povratku u igru nakon vodstva domaćina. Zadranima je ovo bila ključna utakmica za opstanak, ali mi nismo podlegli njihovim optimističkim najavama uoči susreta i suprostavilismo im se na najbolji način.Čak smo imali veću terensku inicijativu i bila bi prava šteta da nismo osvojili bod. Uz malo prisebnosti u samoj završnici, odnosno u sudačkoj nadoknadi vremena mogli smo i do pobjede – istaknuo je nakon povratka iz Zadra trener Slavena Belupa Roman Sović i nastavio:

– Iako je Zagreb već ispao ih Prve lige mi ćemo u subotu s njime krenuti kao u svaku utakmicu i ići na pobjedu. Cilj nam je da u preostala dva kola u borbi s Istrom za konačni plasman na šesto mjesto osvojimo dovoljan broj bodova i pokažemo da nam je mjesto u samoj sredini ljestvice. U subotu s “pjesnicima” imat ćemo veći izbor igrača i sastavit ćemo trenutačno najjaču momčad, kako bi se posljednjim ovosezonskim nastupom pred našim navijačima oprostili na najljepši način – završio je trener našeg kluba.

Za subotnji susret sa Zagrebom Sović će na raspolaganju imati Čanađiju i Delića, koji zbog žutih kartona nisu nastupili sa Zadrom, te Purića i Vugrinca koji su se oporavili od ozljeda. Nedostajat će samo Geng koji je sa Zadranima dobio treću javnu opomenu.

Izvor: NK Slaven Belupo

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×