22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Druženje u prirodi

Ove subote svi su pozvani na Minglanje u novom ruhu Gradskog parka, uz brojne sadržaje za sve uzraste
O

O glazbenoj kulisi brinut će DJ, a za najmlađe posjetitelje bit će osiguran poligon Sportskog centra Cerine, prezentacija Hrvačkog kluba Podravka te Lino kutak.

Ne propustite

Grad Koprivnica ove subote poziva sve građane na Minglanje u Parku, od 10 do 12 sati.

Tom će prigodom svi okupljeni moći vidjeti novo ruho Gradskog parka, a zajedno s Podravkinim gastro promotorima posjetitelji će se moći osvježiti zdravim voćnim i povrtnim smoothijima – napitci kojim će se moći osvježiti.

Također, posjetitelji će moći kušati zdrave proizvode obrta i OPG-ovca. Za one pak koji se subotama vole opustiti uz lagano štivo, na raspolaganju će biti mala čitaonica na otvorenom – PAR Kitica gradu, gdje će koprivničke autorice i autori čitati pjesme i prozna djela o gradu Koprivnici, a moći će i upisati svoj stih za grad.

Također, akademik Dragutin Feletar predstavit će publici svoju knjigu Koprivničke uspomene.

Organiziran je i sportski program Sportskog centra Cerine i Kluba tajlandskog boksa Samurai. O glazbenoj kulisi za podizanje atmosfere brinut će DJ, a za najmlađe posjetitelje postavljen poligon Sportskog centra Cerine, a održat će se i prezentacija Hrvačkog kluba Podravka te Lino kutak.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×