13.2 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Zbog poništenog natječaja deratizacija u Koprivnici odgođena do jeseni
Z

Ne propustite

U Koprivnici je poništen postupak javne nabave za ovogodišnju preventivnu i obveznu preventivnu deratizaciju. Razlog je isključenje oba ponuditelja jer nisu dostavili potrebnu dokumentaciju. Obrazložila nam je pročelnica za komunalno gospodarstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Maja Ištvan Krapinec istaknuvši da tome usprkos u Koprivnici neće biti problema s glodavcima:

„Što se tiče glodavaca i ostalih životinja, stanje na području grada je pod kontrolom. Nema problema i eto, redovito ćemo riješiti deratizaciju tijekom jesenskih mjeseci.”

Iako će umjesto proljetos deratizacija ove godine biti ujesen, nema bojazni da će populacija štakora i miševa činiti probleme. Nadležni tvrde da je populacija glodavaca zbog mjera deratizacija koje se redovno godinama provode, u Koprivnici pod kontrolom. A ponovljeni natječaj za izvoditelja 80.000 kuna vrijedne deratizacije prema informacijama pročelnice Ištvan Krapinec je u tijeku.

tekst: Radio Drava

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×