17.4 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Pričaonica u parku/Mališani učili razvrstavati otpad
P

Ne propustite

Izrađivale su se i igračke od otpada Knjižnica i čitaonica Fran Galović u subotu je organizirala Pričaonicu za bebe i malu djecu pod nazivom Ponovno u Gradskom parku sa Čistkom i Smećkim.

Pričaonica je realizirana u suradnji s Udrugom za održivi razvoj Hrvatske (UZOR Hrvatska) u okviru projekta Zelena knjižnica. Voditeljice pričaonice bile su odgajateljice Marija Sesvečan i Gordana Bonta te volonterke Udruge Ana Bilješko i Kristina Kotiščak. One su ukratko upoznale djecu i roditelje s UZOR-ovim kutijama za selektivno prikupljanje otpada: Petko Peti za plastiku, Bocko Boca za staklo, Limenko Lim za limenu ambalažu, Straško Strašić za stari tekstil te kutijom za stari papir.

Nakon upoznavanja slijedila je igra u kojoj su djeca uz pomoć odgojiteljica i svojih roditelja razvrstala pripremljeni otpad. Prikazano je i kakve se sve igračke mogu napraviti od raznih ambalaža uz malo truda, dok su roditeljima podijeljeni kratki podsjetnici o očuvanju prirode te zdravlja mališana.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Krenula je sezona

Nezaposleni Podravci “sele” na more, ispod 1270 eura ne žele konobariti, kuhari “izvjesili” cijenu od 1540 eura!

Nedostatak radnika, porezna opterećenja te nerealno regulirana radna vremena glavni su problemi naših ugostitelja. Sve se to potencira u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×