18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
kvalifikacije za košarkašku Premijer ligu

Podravac ubilježio dvije pobjede proteklog vikenda
P

U pravoj prvenstvenoj utakmici, prepunoj svega onoga što košarku čini kraljicom igara, u kojoj se odlični gosti iz Karlovca nisu predavali do zadnje minute, Podravac je na kraju ipak uvjerljivo slavio, 88:73.

Ne propustite

Košarkaši Podravca odlično su iskoristili prošli vikend.

Najprije su u petak u odgođenoj utakmici 8. kola Kvalifikacijske lige za ulazak u Premijer ligu, na krilima prvog (Stefana Zadravca, 28 koševa) i trećeg (Ivana Šipraka, 29 koševa) strijelca lige pomeli s parketa goste iz Borovo Vukovara. Čak 14 pogođenih trica, mnoštvo lijepih akcija, lucidnih dodavanja i na kraju rekordna pobjeda bijelo-crvenih oduševili su prisutne gledatelje.

Već u nedjelju bijelo-crveni su u redovnom, 15. prvenstvenom kolu ostvarili još jednu značajnu pobjedu. U pravoj prvenstvenoj utakmici, prepunoj svega onoga što košarku čini kraljicom igara, u kojoj se odlični gosti iz Karlovca nisu predavali do zadnje minute, Podravac je na kraju ipak uvjerljivo slavio, 88:73.

Iako su se kod Podravca svi igrači koji su ulazili u igru upisali u strijelce, a teret utakmice bio je raspoređen na čak deset igrač, prve violine i danas su bili Ivan Šiprak (22 koša, 11 skokova, 4 asista) i Stefan Zadravec (20 koševa, 2 skoka, 9 asista), a odlično su ih pratili Šestak, Kenđelić, Hrženjak, Krajinović i J.Zadravec.

S ove dvije pobjede Podravac se tri kola prije kraja prvenstva vratio na četvrto mjesto na ljestvici, odmah do nedodirljive trojke (Jazine, Kaštela, Vern).

U slijedećem kolu Podravac gostuje u Zagrebu kod Verna.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

pomozimo

JOŠ MOŽETE GLASATI! “Radići” i učenici iz Sokolovca trebaju vaš “klik” do ponoći, pomozite im da opreme knjižnice!

Udruga "RTL pomaže djeci" oprema knjižnice osnovnih škola diljem Lijepe Naše! Tako su učenici iz Osnovne škole "Braća Radić" i...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×