12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Ferdinandovec // U požaru na staji ozlijeđen je vlasnik, a mopedist je pao zaobilazeći ovce
F

Ne propustite

Nedjelja u Ferdinandovcu je bila sve, samo ne mirna. Oko ponoći se ulicom kretao mopedist i vjerovali ili ne, morao je zaobilaziti stado ovaca koje su se šetale kolnikom, u ulici Laz. Mopedist je što zbog nepropisnog kretanja, što zbog izbjegavanja ovaca pao na kolnik i na sreću, samo je lakše ozlijeđen. No ipak, najvjerojatniji uzrok pada nisu ovce, nego 1,64 promila alkohola koje je vozač imao u krvi.

Jučer je oko 11 sati u Ferdinandovcu izbio i požar, zbog kratkog spoja na električnim instalacijama u staji, a vlasnik je ozlijeđen. Požar se toliko proširio da su izgorjeli staja, svinjac, sjenik i silosi sa strojevima, traktorskim priključcima i drugim predmetima.

Požar su lokalizirali vatrogasci JVP Đurđevac i lokalnih DVD-a. Vlasnik staje se ozlijedio prilikom gašenja požara, a materijalna šteta cijeni se na oko 150 000 kuna.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×