13.2 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Slaven nije uspio pobijediti Istru, prvijenac Edsona i autogol Bagarića
S

Ne propustite

Ni u petom pokušaju Slaven Belupo nije uspio ostvariti prvu prvenstvenu pobjedu. Bod je iz Koprivnice odnijela Istra 1961, koja je uspjela doći do izjednačenja nakon dvojbenog drugog žutog kartona kojeg je u 73. minuti zaradio domaći stoper Mato Grgić.

Gosti su odlično otvorili utakmicu, već nakon 40 sekundi igre Križman je zaradio jedanaesterac nakon što ga je u šesnaestercu domaćina srušio povratnik u redove Farmaceuta Grgić.

Isti je igrač sigurno realizirao najstrožu kaznu, ali vodstvo su gosti imali samo do 6. minute, kad Brlek lijevom nogom postiže krasan gol za 1:1.

U završnici prvog dijela Slaven je u potpunosti nadigrao goste iz Pule, ali je uspio promašiti tri velike prilike.

Prvo je nakon udarca Brleka i obrane Ježine sa sedam-osam metara Rak pucao iznad grede, potom nakon prodora Delića Novinić s metra udaljenosti nije uspio dobro reagirati i usmjeriti loptu u mrežu, da bi nakon kornera Raka Novinić dobro tukao glavom, ali je Ježina obranio.

I u nastavku je Slaven imao nekoliko dobrih šansi. Prvo Delić s 10 metara tuče iznad grede, pa Grgić glavom šalje loptu pokraj gola, a onda Ježina brani udarac Raka.

Pogodak je ipak stigao u 63. minuti, kad je Crepulja proigrao Raka koji s desne strane ubacuje i pronalazi Brazilca Edsona, koji je glavom matirao Ježinu.

Delićev volej pet minuta poslije odlazi iznad grede, a u 73. je u svlačionicu morao Grgić zbog sumnjivog drugog žutog kartona. Tad Katalinić u igru umjesto Novinića uvodi Bagarića, što se pokazalo kobnim u 79. minuti kad je upravo Bagarić nakon ubačaja Joa smjestio loptu u vlastitu mrežu.

Bilo je to konačnih 2:2, a valja spomenuti da su obje momčadi imale primjedbi na suđenje. Dvojben je drugi žuti karton za Grgića, ali isto tako i situacija u kojoj pogodak Istre nije priznat zbog zaleđa.

MAXTV PRVA LIGA, 5. KOLO

SLAVEN BELUPO – ISTRA 1961 2:2 (1:1)

KOPRIVNICA – Gradski stadion. Gledatelja 1800. Sudac: Strahonja (Zagreb).

SLAVEN BELUPO (4-2-3-1): Rodić – Purić, Grgić, Edson, Melnjak – Čanađija (od 60. Crepulja), Gregurina – Rak, Brlek, Delić (od 70. Filipović) – Novinić (od 75. Bagarić). TRENER: Ivan Katalinić.

ISTRA 1961 (4-2-3-1): Ježina – Uzelac (od 81. Ćorić), Budicin, ObšivaČ, Pilipović – Blagojević, Batarelo – Miličević (od 64. Ottochian), Hadžić (od 46. Jo), Križman – Radonjić. TRENER: Igor Pamić.

STRIJELCI: 0:1 Križman (2-11 m), 1:1 Brlek (6), 2:1 Edson (63), 2:2 Bagarić (79-ag).

ŽUTI KARTONI: Miličević (11), Gregurina (33), Purić (47), Grgić (71), Radonjić (74), Batarelo (90).

CRVENI KARTONI: Grgić (73 – drugi žuti).

IGRAČ UTAKMICE: Petar Brlek (Slaven Belupo).

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×