15.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

FOTO: Obilan pljusak // Poplavljene gradske prometnice, vozači ‘zapeli’ u bujicama
F

Ne propustite

Podvožnjak kod Podravkinih silosa je bio zatvoren za promet // foto: Mario Kos Na križanju Pavelinske i Galovićeve nekoliko automobila je zapelo na poplavljenoj cesti // foto: Mario Kos

Pljusak praćen grmljavinom koji je oko 18 sati zahvatio šire koprivničko područje prouzročio je brojne probleme u prometu. Obilne količine padalina poplavile su neke koprivničke ulice, a vozila su zastajala u bujicama koje su se slijevale preko kolnika.

Kako doznajemo od pročelnika Područnog ureda Državne uprave za zaštitu i spašavanje, zabilježili su nekoliko dojava o poplavama.

Tradicionalno, poplavljen je podvožnjak kod Podravke, tako da je policija zaustavljala promet s jedne i druge strane dok vatrogasci nisu obavili posao te ispumpali vodu.

Blokirana je i Varaždinska cesta, blizu restorana Zlatan i Marinela.

Voda se ubrzo sama povukla, no na kolniku su ostali nanosi šljunka.

Kanali kod bedema, gdje sutra počinje Renesansni festival, a u kojima se ujedno u sklopu manifestacije odvija bitka za obranu grada, bili su također poplavljeni.

Centar je primio dojavu o poplavi i u središtu Koprivničkog Ivanca, kod kružnog toka, te u Ulici Mihovila Pavleka
 Miškine u Koprivnici, dok je poplavljena i prometnica u Novigradu Podravskom, i to zato što se nije upalila pumpa za oborinske vode.

Ipak, situacija je sada pod kontrolom, ističe pročelnik Kramarić, dodajući kako će vatrogasci imati još puno posla jer su mnogi podrumi u gradu i široj okolici poplavljeni.

foto: Mario Kos, Marko Horvat

{vsig}vijesti/08-2013/130828-potop{/vsig}

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

7. kongres sestrinstva

FOTO/VIDEO Medicinske sestre i primalje iz cijele županije okupile se u Domoljubu, evo tko je sve došao

Brojne medicinske sestre, primalje i zdravstveni djelatnici okupili su se danas u koprivničkom Domoljubu. Povod je 7. Kongres sestrinstva Koprivničko-križevačke...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×