12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Knjižnica // U srijedu tribina o otpadu
K

Ne propustite

U srijedu 25. rujna u 19 sati u Knjižnici i čitaonici Fran Galović Koprivnica održat će se tribina OTPAD – hrvatska i europska perspektiva u Koprivnici i radionica Što s plastičnim vrećicama u našim kućanstvima? Kako ih zbrinuti na održiv način?

Tribinu i radionicu vodit će Matija Hlebar, predsjednik Udruge UZOR Hrvatske, a održat će se u sklopu programa Zelena knjižnica koji su u Koprivnici zajednički pokrenuli Knjižnica i čitaonica Fran Galović i Udruga UZOR Hrvatske.

Događanje je zamišljeno kao uvodno predavanje o aktualnoj problematici otpada te hrvatskim i europskim perspektivama na tom području. Nakon predavanja održat će se praktična radionica na temu plastičnih vrećica koje su u današnjem društvu naširoko rasprostranjene i korištene, a potom najčešće završe u našem okolišu i prirodi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×