15.4 C
Koprivnica
Nedjelja, 2. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Riješeno zemljište za gradnju Obrtničke škole, slijedi odluka o financiranju
R

Ne propustite

Članovi Odbora za izgradnju zgrade Obrtničke škole u Koprivnici sastali su se danas u prostorima Koprivničko-križevačke županije.

Naime, Obrtnička škola Koprivnica radi na gornjoj granici mogućnosti jer dijeli prostore sa Srednjom školom Koprivnica te joj trenutno nedostaje oko 250 kvadrata radioničkog prostora. Stvar je još teža zbog učenika koji nakon trogodišnjih programa žele nastaviti u četverogodišnjima, pa se problem prostora rješava korištenjem gimnazijskih učionica.

Mišel Jakšić na sastanku je potvrdio da je Grad Koprivnica riješio preuzete obveze vezane uz osiguravanje zemljišta za gradnju nove zgrade Obrtničke škole.

Zamjenik župana i predsjednik Odbora istaknuo je da slijedi odluka o modelu samog građenja. Na raspolaganju su tri osnovna modela: javno privatno partnerstvo, kreditno zaduživanje Županije i fondovi Europske unije, a cilj je odabrati najefikasniji.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Bomba zdravlja

Ova zaboravljena namirnica snižava kolesterol, a pola kilograma košta samo 1,5 euro!

Proteini nisu samo prisutni u namirnicama životinjskog porijekla. Ako želite pronaći nešto što snižava kolesterol, ima i izvora iz...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×