11.8 C
Koprivnica
Petak, 10. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Mlade i ambiciozne

FOTO Lijepe, moderne i besprijekorno uređene političarke u blistavim izdanjima oživile Županijsku skupštinu
F

Osim rasprava i prepirki, bilo je i oku ugodnih prizora za koje su odgovorne lijepe skupštinarke.

Ne propustite

Konstituirajuća sjednica Županijske skupštine upriličila je žestoku političku borbu, ali osim rasprava i prepirki, bilo je i oku ugodnih prizora za koje su odgovorne lijepe skupštinarke.

Ravno s Maldiva u klupe Županijske skupštine sjela je mlada Martina Kuntić, dizajnerica koja je postigla internacionalni uspjeh svojim Agjamal kupaćim kostimima. Kao što bi se moglo i očekivati, ona nema baš nikakvih problema s odabiranjem moderne i usklađene kombinacije, što majica na volane i široke, visoko strukirane bijele hlače svakako jesu.

Martina Kuntić // Foto: Matija Gudlin
Martina Kuntić // Foto: Matija Gudlin

Irena Jagarinec već nas je navikla na odlična izdanja, a ovdje je zablistala u čipkastoj ružičastoj haljini sa slatkom kragnicom, modernom torbom i cipelama s blok-petom, kakve su pravi hit.

Irena Jagarinec // Foto: Matija Gudlin

 

Irena Jagarinec // Foto: Matija Gudlin

Mlada Ana Mušlek spojila je ležerno i poslovno s lijepom i neupadljivom plavo-bijelom haljinom zaigranog uzorka, koja joj pojasom u struku naglašava vitku figuru, a preko nje je prebacila jednostavan bijeli sako. Cipele na potpeticu otvorenih prstiju također zaslužuju svaku pohvalu.

Ana Mušlek // Foto: Matija Gudlin

Dajana Milodanović bila je, kao i uvijek, elegantna i besprijekorno uređena te je klupe u vijećnici učinila vedrijima i ljepšima.

Dajana Milodanović // Foto: Matija Gudlin
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kod spomen ploče

FOTO/VIDEO Virovci obilježili 200. obljetnicu rođenja Franje Lugarića, virovskog učitelja, ravnatelja škole, oruljaša i osnivača HPD-a Ferdo Rusan

U Virju je danas obilježena 200. obljetnica rođenja Franje Lugarića, virovskog učitelja, školskog ravnatelja, orguljaša i osnivača Hrvatskog pjevačkog...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×