17.4 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
atletika

Seniori Atletskog kluba Koprivnica nastupili su na maratonskim utrkama
S

Staza utrke prolazi kroz Dolomite, planinski lanac u Italiji i ukupno je bilo 2600 metara uspona za savladati, te se prolazilo kroz vrhove na preko 2000 metara nadmorske visine.

Ne propustite

Seniori Atletskog kluba Koprivnica Benjamin Vuk i Marko Jertec u subotu, 24. lipnja 2017., nastupili su na maratonskim utrkama.

Benjamin Vuk trčao je Cortina Trail (Italija, Cortina d’Ampezzo, Dolomiti) utrku dužine 48 kilometara koju je završio u vremenu od 6 sati i 28 minuta te zauzeo 124. mjesto od ukupno 1359. natjecatelja.

Staza utrke prolazi kroz Dolomite, planinski lanac u Italiji i ukupno je bilo 2600 metara uspona za savladati, te se prolazilo kroz vrhove na preko 2000 m nadmorske visine. Ovaj maraton međunarodnog je karaktera i dio je svjetskog kupa u trčanju planinskim stazama.

Marko Jertec je također u subotu  trčao Velebitski maraton, dužine 42 km. Završio je na 6. mjestu u vremenu od 6 sati i 57 minuta. Mjesto održavanja utrke jesu staze južnog Velebita u NP Paklenica, a trasa utrke je prošla i kroz Vaganski vrh, kao najvišu točku Velebita.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Krenula je sezona

Nezaposleni Podravci “sele” na more, ispod 1270 eura ne žele konobariti, kuhari “izvjesili” cijenu od 1540 eura!

Nedostatak radnika, porezna opterećenja te nerealno regulirana radna vremena glavni su problemi naših ugostitelja. Sve se to potencira u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×