21.5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Big jump za žive rijeke

FOTO Stotine kupača zajedničkim skokom u Dravu upozorili na važnost očuvanja rijeka
F

Riječ je o simboličnom činu kojim se podržava zaštita ne samo Drave već svih europskih rijeka.

Ne propustite

Ove nedjelje u malom mjestu Križnica u općini Pitomača velikim skokom obilježena je peta obljetnica proglašenja UNESCO-va prekograničnog rezervata biosfere Mura – Drava – Dunav između Hrvatske i Mađarske.

Sad već tradicionalni veliki skok u Dravu, poznatiji pod nazivom Big jump za žive rijeke okuplja zaljubljenike u prirodu koji zajedničkim skokom upozoravaju na važnost očuvanja rijeka. Riječ je o simboličnom činu kojim se podržava zaštita ne samo Drave već svih europskih rijeka.

Posjetitelji su osim u zajedničkom skoku i kupanju uživali i u tradicionalnom 14. po redu turniru u odbojci na pijesku Lozićev put. Uz to upriličene su i eko radionice za djecu te zabavne igre.

Za glazbeni ugođaj pobrinuo se DJ, uživalo se u bogatoj gastronomskoj ponudi, ali i vožnji rijekom Dravom.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

međunarodni dan primalja

FOTO/VIDEO Dan otvorenih vrata koprivničkog rodilišta, babica Biba: Porod je normalna pojava i svi smo to preživjeli, a najbolje je kad je prirodan, vaginalan

Međunarodni dan primalja obilježava se 5. svibnja, a tom se prilikom danas u koprivničkom rodilištu održavaju Dani otvorenih vrata. Budući...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×