18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Križevci // Uhvaćena šestorica kradljivaca
K

Ne propustite

Policijski službenici Policijske postaje Križevci dovršili su dva kriminalistička istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teških krađa i krađa.

U prvome slučaju riječ je o trojici hrvatskih državljana rođenih 1980., 1975. i 1983. godine sa šireg križevačkog područja.

Sumnja se da dvojica osumnjičenika rođena 1980. i 1975. godine tijekom 1. kolovoza ove godine u Šopronu provalila u skladište poduzeća, odakle su otuđili dvije kosilice, gorivo i razna alkoholna pića, oštetivši vlasnika za oko osam tisuća kuna.

Također, sumnjiče se i da su od 19. do 21. kolovoza provalili u vikend-objekt nedaleko Čabraja, iz kojeg su otuđili motornu prskalicu, oštetivši vlasnika za oko 3.500 kuna, te da su od 31. kolovoza do 1. rujna u Križevcima provalili u obiteljsku kuću iz koje nisu ništa otuđili.

Nadalje, sumnja se da su sva trojica od 16. do 18. kolovoza u Križevcima s otvorenog skladišta otuđila oko 100 komada sanduka raznog pića, oštetivši vlasnika za oko 4.700 kuna.

Jučer je pak dovršeno kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana rođenih 1979., 1998. i 1998 godine.

Sumnja se da su tijekom 29./30. ožujka ove godine u Križevcima provalili u skladište poduzeća, odakle su otuđili više bušilica i brusilica, aparat za varenje, veću količinu raznih ključeva i drugo, oštetivši vlasnika za oko 38.500 kuna.

Također, tijekom 13./14. travnja osumnjičeni su provalili u isto skladište, iz kojeg su otuđili više kutija s raznim alatom, dok su iz teretnog automobila parkiranog u dvorištu poduzeća otuđili autoradio, oštetivši vlasnika za oko 13.360 kuna.

Protiv svih osumnjičenika ponesene su kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Traje do kraja svibnja

DOBRA VIJEST Danas kreće isplata povrata poreza kojemu se veseli više od 830 tisuća Hrvata, izračunajte koliko ćete dobiti

Danas počinje isplata povrata poreza! Do kraja mjeseca očekuje se isplata povrata po godišnjem obračunu poreza na dohodak za 2023....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×