33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

JAKO // Radionica Uvod u društveno poduzetništvo 6.studenog u Križevcima
J

Ne propustite

Program JAKO, program razvoja civilnog društva i lokalnih zajednica u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, organizira radionicu “Uvod u društveno poduzetništvo” koja će se održati 6. studenog u Križevcima, u velikoj vijećnici, od 10 do 13 sati.

Program JAKO kroz ovu radionicu želi ojačati kapacitete OCD, društvenih poduzetnika, inovatora, ali i potaknuti zainteresirane na društveno-poduzetničku inicijativu. Voditelj radionice, Teo Petričević, trener u CEDRA-i Čakovec, organizacije koja je i sama primjer dobre prakse društvenog poduzetništva, upoznat će sudionike s kontekstom društvene ekonomije i društvenog poduzetništva te primjerima dobre prakse.

Prisustvovanje radionici za sve sudionike je besplatno, troškove radionice pokriva Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u sklopu Programa JAKO. Broj sudionika je ograničen.
Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem prijavnog obrasca, koji se nalazi na linku http://programjako.info/prijave-na-radionice-i-aktivnosti-programa-jako/ najkasnije do 3. studenoga u 15 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×