19.9 C
Koprivnica
Srijeda, 26. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Pijani i bez vozačke vozili traktor i moped, kažnjeni uvjetnim zatvorom
P

Ne propustite

Protekle blagdane dugo će pamtiti pijani traktorist iz Subotice Podravske te mopedist također pod utjecajem alkohola iz Selnice Podravske.

Naime, na Prekršajni sud u Koprivnici doveden je 51-godišnji vozač koji je u četvrtak u 19.15 sati u Subotici Podravskoj upravljao, prije stjecanja prava, traktorom i pod utjecajem alkohola od 0.86 g/kg. Kažnjen je uvjetno s 13 dana zatvora, na jednu godinu, i novčanom kaznom od 1 000 kuna te zabranom upravljanja vozilima F kategorije u trajanju tri mjeseca kada stekne uvjete.

I u Selnici Podravskoj je uhvaćen pijani vozač koji je također doveden na koprivnički Prekršajni sud. Riječ je o 23-godišnjem mladiću koji je upravljao mopedom prije stjecanja prava i to pod utjecajem alkohola od 1.89 g/kg. On je također kažnjen uvjetnom kaznom zatvora, ali u trajanju šest dana s rokom kušnje od šest mjeseci te novčanom kaznom od 2 000 kuna.

Na sam blagdan Svih svetih dogodila se u Koprivnici i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom. Do nesreće u kojoj su sudjelovali osobni automobil i biciklist došlo je na raskrižju Vinogradske i Zagrebačke ulice i to zbog nepoštivanja prednosti. Vozačica automobila udaljila se s mjesta nesreće, ali su je policijski službenici naknadno pronašli.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pan Ljetna liga

FOTO Malonogometne vratolomije zagospodarile na igralištu Apaša, počela je Pan Ljetna liga

Županijske nogometne lige završile su prije nekoliko tjedana, no ljubitelji nogometa ne moraju očajavati. Osim Europskog prvenstva, ljubitelji nogometa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×