25.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Odgojno-obrazovni programi

Za deset pomoćnika u nastavi prijavljen projekt vrijedan preko 2 milijuna kuna
Z

Ne propustite

Grad Đurđevac i ove se godine javio na javni poziv Europskog socijalnog fonda za osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju.

Projekt je ovaj put raspisan na razdoblje od četiri godine, a Grad Đurđevac bi u školi zaposlilo 10 pomoćnika u nastavi za 10 učenika s teškoćama u razvoju radi ostvarivanja boljih obrazovnih rezultata te osiguravanja preduvjeta za socijalizaciju i uključenost djece s teškoćama u razvoju u zajednicu.

Ukupna vrijednost projekta je 2.220.480,00 kuna, od kojih će Europska unija sufinancirati 92%, odnosno 2.042.842,00 kuna, a razliku od 177.638,00 kuna će osigurati Grad Đurđevac iz proračunskih sredstava.

Projektom će se doprinijeti podizanju svijesti javnosti o problemima s kojima se djeca s teškoćama u razvoju svakodnevno susreću i važnost uključivanja djece s teškoćama u redovne odgojno-obrazovne programe.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Krš i lom

Podravska gospođa (67) zanemarila znak stop, izletjela na glavnu cestu pa na nju naletio pijani motociklist

Dvije su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila u Varaždinskoj ulici u Martijancu nedaleko Ludbrega. Kako su poručili...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×