18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
VELIKI USPJEH

VIDEO Koprivnička glazbenica Romana Pavliša s bendom Gelato Sisters kreće u osvajanje azijskog tržišta
V

Nakon Japana slijedi još mnogo destinacija s obzirom na to da će se za nas brinuti menadžerski tim. Osim toga, za jesen pripremamo svoj singl na hrvatskom, za koji ćemo snimiti i spot, rekla nam je Romana Pavliša.

Ne propustite

Romana Pavliša, poznata koprivnička glazbenica, sa svojim će bendom ‘Gelato Sisters’ koji još čine sestre Neda i Sanja Parmać, nastupiti u Japanu i tako probiti granice Lijepe naše i krenuti u osvajanje azijskog tržišta.

– Za tu smo svrhu morale snimiti i spot za pjesmu Gelato Medley. Trebale bismo otići na jesen. Nakon Japana slijedi još mnogo destinacija s obzirom na to da će se za nas brinuti menadžerski tim. Osim toga, za jesen pripremamo svoj singl na hrvatskom, za koji ćemo snimiti i spot – rekla nam je Romana Pavliša.

Inače, video je zamislio i režirao talentirani Dinko Šimac iz Virja, mladi režiser poznat kao kreator prve hrvatske akcijsko-humoristične web serije.

Gelato sisters // Ustupila Romana Pavliša

U spomenutom Medleyu nalazi se devet pjesama. Četiri su od grupe Andrew Sisters, a tu su i hitovi,, Ette James, Carol Channing Carly Rae Jepsen, Blondie i Banglesa

Inače, ovaj trio osnovan je prije četiri godine po uzoru na Andrews Sisters.

Debitirale su prije dvije godine i to na Splitskom festivalu s pjesmom pod nazivom Haljine ljetne, kratke. U vlastitom aranžmanu potpisuju tri pjesme.

U svojim nastupima kombiniraju stilove swinga, popa, soula i jazz glazbe, baš kao i bend po kojem su nastale.

Prije nego što otputuju u zemlju izlazećeg sunca, djevojke će imati dugo i radno ljeto ispunjeno turnejom po Jadranskoj obali.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Traje do kraja svibnja

DOBRA VIJEST Danas kreće isplata povrata poreza kojemu se veseli više od 830 tisuća Hrvata, izračunajte koliko ćete dobiti

Danas počinje isplata povrata poreza! Do kraja mjeseca očekuje se isplata povrata po godišnjem obračunu poreza na dohodak za 2023....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×