12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Otvorena izložba slika Likovnog kluba Paleta
O

Ne propustite

Zamjenik gradonačelnice Mišel Jakšić otvorio je jučer u Domu mladih Koprivnica godišnju izložbu najboljih slika i crteža članova – učenika Umjetničke likovne organizacije,  Likovnog kluba Paleta.

Voditelj grupe je slikar Ivan Lovreković, a tečaj je pohađalo četrdesetak polaznika svih generacija koji su se kao i svake godine povodom obilježavanja Dana Grada Koprivnice predstavili tradicionalnom izložbom slika koje su nastale kroz proteklu školsku godinu.

Umjetnička likovna organizacija – Likovni klub Paleta sa sjedištem u Zagrebu i Koprivnici, osnovana je prije petnaest godina s ciljem da bi zainteresirane upoznali s njihovom kreativnošću i otvorili im skrivena vrata likovne umjetnosti, a potom pružili mogućnost usavršavanja crtačke i slikarske vještine i talenta.

Izvor: www.koprivnica.hr

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×