13.5 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Gordana Gazdić Buhinec zasad imenovana vršiteljicom dužnosti ravnateljice
G

Ne propustite

U koprivničkoj Osnovnoj školi Antuna Nemčića Gostovinskog u petak, 6. prosinca održana je sjednica Školskog odbora. Na njoj se, uz ostalo, odlučivalo i o imenovanju vršitelja dužnosti ravnatelja.

Imenovanje je bilo potrebno provesti temeljem rješenja Službe prosvjetne inspekcije kojim je zabranjeno imenovanje po provedenom natječaju zbog proceduralnih pogrešaka u sastavljanju natječaja.

– Za vršiteljicu dužnosti ravnateljice imenovana je Gordana Gazdić Buhanec. Na sjednici je bilo prisutno četiri od sedam članova odbora, sjednici nisu nazočili predstavnici osnivača – stoji u priopćenju za javnost Gorana Višaka, predsjednika školskog odbora.

Podsjetimo, članovi školskog odbora već su imenovali Gazdić Buhinec ravnateljicom i samo se čekalo odobrenje ministra znanosti, obrazovanja i športa Željka Jovanovića, ali natječaj je naknadno poništen. Tako će se dosadašnja ravnateljica, želi li novi mandat, morati ponovno javiti na natječaj, na kojem joj je u prvom krugu protukandidatkinja bila Marijana Lokotar.

Valja spomenuti i da je Gazdić Buhanec članica HDZ-a, dok Lokotar dolazi iz redova SDP-a pa neki i u tome vide razlog za poništenje natječaja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Supersport HNL

Slaven sutra na Apašu čeka Goricu, Božić: Dužni smo iskupiti se svima koji vole klub i dolaze navijati

Pretposljednji Farmaceuti sutra u 17 sati na svom Apašu dočekuju sedmoplasiranu Goricu. Mediji su ovih dana istaknuli dva bitna...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×