13.7 C
Koprivnica
Nedjelja, 5. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Gradonačelnica na prijamu za novinare: Kampus i Innotech najvažniji projekti u 2014. godini
G

Ne propustite

Koprivnička gradonačelnica Vesna Želježnjak u utorak je na prijamu za novinare kazala kako se kraju bliži vrlo teška godina te istaknula nadu da će 2014. biti bolja. Dodala je i kako je zadovoljna načinom na koji su novinari pratili rad gradske uprave, a zajedno sa svojim zamjenicima Melitom Samoborec i Mišelom Jakšićem nazočnima je poželjela puno zdravlja i uspjeha. 

Odgovorila je Želježnjak na pitanje o tri plusa i tri minusa u 2013. godini.

– Velike projekte koje smo rekli da ćemo odraditi smo odradili, to su Starogradska, dvije mrtvačnice i početak radova u kampusu. A minusi su pomanjkanje novaca u gradskom proračunu, odnosno rebalans kojeg ćemo imati, i nekoliko manjih projekata koje nismo odradili, koje ćemo prebaciti u drugu godinu – rekla je gradonačelnica.

Koje su najvažnije stvari koje će se u Koprivnici dogoditi sljedeće godine?

– Kampus i Innotech su projekti koji su jako bitni i na kojima ćemo ustrajati i raditi na tome da se vide veliki pomaci za budućnost.

Za neupućene, Innotech je javna gradska ustanova koja bi trebala biti podloga novom konceptu gospodarskog razvitka Koprivnice i regije.

Država nema novca za Palaču pravde

Gradonačelnica Želježnjak s predstavnicima medija // Foto: Koprivnica.netHoće li država pomoći u sufinanciranju Palače pravde?

– Primjećujete i sami da je u državi pomanjkanje novca. Ja sam i prošlog vikenda razgovarala s nekim ministrima. Nude nam se neka druga rješenja, ne u novcu, i u pregovorima smo za neka druga rješenja koja sad ne mogu reći jer nismo definirali točno što bi to bilo. Neku satisfakciju ćemo imati, ali ne u novcu. Vezano uz deficit koji je u državnoj blagajni, moramo se prilagoditi uvjetima.

Što to može zadovoljiti Grad, a da nije novac?

– Svašta što dođe u naše vlasništvo bit će dobrodošlo i bit će povećanje imovine grada – zaključila je gradonačelnica Želježnjak.

Novinare i ostale medijske djelatnike počastila je kavom, sokom i kolačima, a na dar im je poklonila medenjake, gradonačelnikovo vino i CD s albumom Jutarnje zvijezde ‘Zlatna vremena’.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prekrasna djevojka “zaustavila vrijeme” u centru grada, zebrasti uzorak nije nas ostavio ravnodušnima

Ova simpatična plavuša hrabro je odabrala ovu gotovo pa ljetnu haljinu. Ovaj zebrasti uzorak odličan je izbor za šetnju...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×