18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Kadrovske promjene u županijskom prvoligašu

FOTO U Novigrad sletio iskusni internacionalac koji je kruh zarađivao u Slaven Belupu, Hajduku i ukrajinskom Arsenalu, uprava Novigrada želi stabilnu sezonu
F

Ovog ljeta promjenila se slika kluba, postavljena je nova uprava kluba, novo vodstvo i dovedeni su novi igrači. Igrači su dovedeni kako bi se izbjeglo ponavljanje prošle sezone kada se vodila grčevita borba za opstanak. Cilj je zadržati se u sredini ljestvice.

Ne propustite

Nakon loše proljetne polusezone Novigrad Podravski uspio je osigurati opstanak u Prvoj ŽNL velikim dijelom zbog bodovne zalihe ostvarene u prvoj, jesenskoj polusezoni. Ovog ljeta promjenila se slika kluba, postavljena je nova uprava kluba, novo vodstvo i dovedeni su novi igrači. Igrači su dovedeni kako bi se izbjeglo ponavljanje prošle sezone kada se vodila grčevita borba za opstanak. Cilj je zadržati se u sredini ljestvice.

Kao najzvučnije pojačanje ističe se Dario Brgles, nekadašnji internacionalac prvotimac Slaven Belupa, Hajduka i ukrajinskog Arsenala iz Kijeva, koji je prošlih nekoliko sezona proveo u Ferdinandovcu kao trener/igrač i uveo ih u Prvu ŽNL. U Novigradu su uvjereni kako će donijeti veliko iskustvo i biti veliko pojačanje. Povratnik u momčad Karlo Pavešić dolazi iz Prekodravca, obrambeni je igrač i donijet će potrebnu sigurnost u zadnju liniju, javljaju iz Novigrada Podravskog.

Stigao je Hrvoje Šiptar koji je u našoj županiji već nastupao za Bratstvo iz Kunovca, odakle je i stigao. Klubu je pristupio i Patrik Fojtik, mladi igrač iz juniora Podravca iz Virja. Adrian Kučan dolazi iz ekipe Tehničara iz Cvetkovca, Darko Svalina vratio se iz inozemstva i spreman je pomoći svom klubu, a tu su još i Teo Lukačić i Danijel Šimek.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Traje do kraja svibnja

DOBRA VIJEST Danas kreće isplata povrata poreza kojemu se veseli više od 830 tisuća Hrvata, izračunajte koliko ćete dobiti

Danas počinje isplata povrata poreza! Do kraja mjeseca očekuje se isplata povrata po godišnjem obračunu poreza na dohodak za 2023....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×