18.5 C
Koprivnica
Subota, 1. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
KORISNO DRUŽENJE

Policijske službenice informirale o sigurnom ponašanju u prometu
P

Prisutnima je najavljena i preventivno-represivna akcija 'Nadzora alkoholiziranosti vozača i vozača motocikla i mopeda', a koju će provesti policijski službenici Postaja prometne policije Koprivnica i to danas. Podijeljeni su im i promotivni materijali s korisnim savjetima.

Ne propustite

Policijska službenica Postaje prometne policije Koprivnica i pripadnica Jedinice prometne mladeži Koprivnica, održale su u Hlebinama info točku koja je bila usmjerena na bicikliste, pješake, motocikliste i mopediste te na negativan utjecaj alkohola na vozače.

Informirale su prisutne o tome kako se ponašati u prometu kao pješaci s ciljem povećanja njihove sigurnosti u prometu.

Isto tako, biciklisti su upozoreni kako se kretati, a da ne ugroze sebe i ostale sudionike u prometu te da je obavezno nošenje zaštitne kacige za djecu mlađu od 16 godina.

Uz to, govorile su im o negativnom utjecaju alkohola na vozače te kako već male količine alkohola povećavaju samopouzdanje i smanjuje osjećaj odgovornosti, a istovremeno otežava zapažanje i usporava reakcije vozača.

Prisutnima je najavljena i preventivno-represivna akcija ‘Nadzora alkoholiziranosti vozača i vozača motocikla i mopeda’, a koju će provesti policijski službenici Postaja prometne policije Koprivnica i to danas. Podijeljeni su im i promotivni materijali s korisnim savjetima.

 

 

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dan općine

FOTO/VIDEO Kloštar Podravski živi punim plućima, dijeli se prefini gulaš, a tamburaši zagrijavaju atmosferu

U Kloštru Podravskom slavi se Dan općine, a sadržaja ima tijekom cijelog dana. U večernjim satima na svoje su došli...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×