34.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 2. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U noćnoj akciji policija uhvatila 18 alkoholiziranih vozača, rekorder biciklist s 2,33 promila
U

Ne propustite

Policija je u noći sa subote na nedjelju provela akciju nadzora alkoholiziranosti vozača na koprivničkom i đurđevačkom području.

Opet je iz prometa isključen velik broj vozača, njih 18, od kojih je pet zadržano do otriježnjenja.

Neslavni rekorder je 19-godišnji biciklist koji je napuhao 2,33 promila, dok je 56-godišnji vozač automobila bio pod utjecajem alkohola od 2,18 promila.

Opet nesreća u Gupčevoj

Ponovno se dogodila prometna nesreća na „ukletom” raskrižju Mosne u Ulive Matije Gupca u Koprivnici. Zbog nepoštiovanja prednosti prolaska sudarila su se dva automobila, a jedan je vozač lakše ozlijeđen.

U subotu je u noćnim satima između mjesta Severovci i Novo Virje nepoznati vozač sa nepoznatim vozilom iz neutvrđenog razloga sletio s kolnika i udario u drveni nosač elektro vodiča, slomio ga i srušio te prekinuo dva električna voda, a potom napustio mjesto događaja. Policija traga za nepoznatim vozačem i vozilom.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Žurni postupak

Vozač odbio surađivati s policijom, a bio je potpuno očito pijan – sud ga je preuzeo i “nagradio”

Na žurni sudski postupak doveden je 48-godišnjak kojeg je policija uhvatila u subotu za volanom. On je uhvaćen u subotu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×