22.4 C
Koprivnica
Petak, 31. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Vozač teže ozlijeđen u izlijetanju automobila
V

Ne propustite

Božićni su blagdani protekli mirno na području Podravine i Prigorja. Policija nije zabilježila kaznena djela kao ni slučajeve narušavanja javnog reda i mira, no bilo je prekršaja nasilničkog ponašanja u obitelji i to u Reki, te je jedna osoba zadržana do otriježnjenja.

Dvojica obiteljskih nasilnika dovedeni su na Prekršajni sud u Koprivnici. Jedan je 33-godišnjak kažnjen kaznom zatvora od 30 dana, uvjetno na godinu dana, dok je 59-godišnjak zbog nasilja u obitelji kažnjen kaznom zatvora od sedam dana, uvjetno na tri mjeseca.

U srijedu prije podne u Kloštru Vojakovačkom dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena. Riječ je o vozaču čiji je automobil zbog neprilagođene brzine sletio s kolnika i prevrnuo se.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svjetski brend

FOTO/VIDEO Rasco proizveo revolucionarno vozilo na vodik, Franičević: Oduvijek smo bili inovativni, ovako nešto ne postoji u svijetu

Inovativnost i upornost jedni glavnih karakteristika tvrtke Rasco koja svoje sjedište ima u Kalinovcu. Od skromnih početaka, trud i rad,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×