16.8 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Županija za prijevoz osnovnoškolaca izdvaja 7,43 milijuna kuna
Ž

Ne propustite

Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren potpisao je danas 8. siječnja s direktorom poduzeća Čazmatrans Podravina-Prigorje d.o.o. Križevci Damirom Pavlovićem Ugovor o prijevozu učenika županijskih osnovnih škola za 2014. godinu.

– Svakodnevni prijevoz na nastavu i s nastave 1.892 učenika iz 18 županijskih osnovnih škola i prijevoz 551 učenik trećih razreda osnovnih škola na školu plivanja (pet puta godišnje) Županija će financirati iznosom od 7.434.146,25 kuna – doznajemo iz Županije, a dodaju i kako cijena prijevoza na bazi jednog autodana za sve škole iznosi 40.623,75 kuna (cijena s PDV-om), a prijevozom je obuhvaćen polazak učenika putnika sa gotovo 200 stajališta školskih autobusa.

Upravo je prijevoz učenika osnovnih škola jedan od najznačajnijih izdataka u poslovanja škola. Župan Koren izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom s poduzećem Čazmatrans Podravina-Prigorje, ali ukazao i na potrebu aktualiziranja svih problema koji se u posljednje vrijeme pojavljuju u području obrazovanja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Uoči Praznika rada

FOTO/VIDEO Gazde napravili pravi tamburaški spektakl, svojim hitovima dirnuli Koprivničance u dušu

Gazde su jedan od onih bendova za koji se čini da su na sceni cijelu vječnost, a danas su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×