16.8 C
Koprivnica
Subota, 28. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Košarkaški klub Koprivnica sljedeće subote obilježava 40 godina od osnutka
K

Ne propustite

Košarkaški klub Koprivnica u subotu 18. siječnja 2014. godine obilježava 40 godina osnutka kluba.

Proslava 40 godina kluba počela je još u ljeti 2013. Memorijalnim turnirom „Goran Plavec”, preko košarkaških subota i školskih liga, a završna proslava obuhvatit će utakmicu nekadašnjih generacija košarkaša Koprivnice i Đurđevca, prvenstvenu utakmica seniora i završni domjenak, na kojem će se okupiti sve generacije koprivničkih košarkaša i sportskih djelatnika, a najistaknutijim pojedincima dodijelit će se priznanja.

Utakmica bivših košarkaških majstora započinje u 15 sati u dvorani Branimir u Koprivnici, a nakon toga se igra prvenstvena utakmica seniora Koprivnice protiv križevačkog Radnika.

Biti će to prilika za druženje nekoliko generacija koprivničkih košarkaša. Od onih koji su igrali na vanjskim igralištima po snijegu i kiši, pa do ove kompjuterske generacije kojoj je to nepojmljivo. A košarka je to što ih sve povezuje.

Danas klub ima oko 120 članova, šest natjecateljskih selekcija i selekciju veterana, sa kojima radi pet trenera, a seniorska ekipa se natječe u A2 ligi sjever.

A sve je  započelo prije 40 godina kada su Gavran, Čmelac, Jegulja, Srna, Apaš, Trska, Hrast, Deva, Vrana, Golub, Kos, Kapa, Majk, Dule, Juha, Šoja, Mrki, Lobo, Barba, Čipi i ostali pokrenuli i održali klub, te doprinijeli da izraste u sportsku sredinu koja je prepoznata i na košarkaškoj karti Hrvatske.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

pristupačno

U đurđevačkom rasadniku krenula je prodaja maćuhica

Komunalne usluge Đurđevac obavještavaju svoje korisnike da počinju s jesenskom prodajom maćuhica i ostalog bilja iz vlastitog uzgoja koje...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×